Heeej!

Jag var på arbetsintervju igår, gick dock rätt dåligt, dom ville ha någon med C-kort så dom får mer användning för mig. Men dom skulle kolla med besked i veckan nångång, så vi får väl se! :)
Har även varit på ett annat jobb idag, på LTH. :) åkte till industriområdet med min kära Volvo L120F och hjälpte till och flyttade nå baracker, 3 av 19 är flyttade! så ska dit imorgon igen :) hehe
Jaa det var väl de mesta, förutom att jag har sökt en massa jobb, i Dalarna, Gällivare och Skellefteå.

Tillbaka till Kiruna :)

Hejsan, nu har jag varit nere i övik och firat min och sofies födelsedag, 12 och 15 augusti. Vi firade mig på onsdagen med tårta och kakor, och en grillning på kvällen <3 :) väldigt mysigt. I fredags drog vi till Umeå till Sandra och Mattias och kollade in deras nya lägenhet! :D  Kvällen blev lyckad med vin och grogg. Jag, henke och pojen drog dock på krogen med någon snubbe soffan känner, haha, blev lite oplanerat, men trevligt :)
-På lördagen skulle vi på Olle´s  i Örnsköldsvik, dock så kom jag inte in, haha, 22 års åldersgräns, så vi fick dra på Public och sitta och dricka öl istället, var lite tråkigt, menmen, trevligt ändå :)
Och här igår körde jag hem i spöregn hela vägen till Kiruna, segt men det gick bra =)
Idag ska jag även på arbetsintervju på Stålnackes traktor AB, det är underjordsjobb som hjullastarförare, 07-16 jobb. skööönt. hoppas man fåre =)
Jag ska även till skolan nästa vecka och kolla på alla nya smurfar som har börjat :D hehe
Jaaa det var nog allt, Pusspuss <3 :)

11 Augusti

Då är det den 11 augusti, jag fyller 20 imorgon! :) jobbar dock 12 timmars denna veckan, så blir inte mycket till att fira =) tar det i övik då jag åker ner istället.. :)
¦   Ser  på Cops och väntar på Simpsons :D , funderar vars Henke är någonstans *-) har börjat min hälsosamma livsstil, ska äta nyttigt, och motionera då jag är ledig. :) blir nog fint.. troru inte?
¦   Jag säger iallafall Grattis i förstått till mig själv! :) ska bli trevligt att få fira då jag kommer ner till Övik! :)

Ska gå och göra mig iordning för sängen. :) kliver ju upp halv 5 på morgonen för er som inte vet :D
PUSS OCH GODNATT

4 Augusti 2010

Idag håller jag på att tvätta som en galning, hinner ju nämligen inget då jag har jobbvecka. :)
Funderar även på att gå till skolan idag och kolla om jag ska fortsätta
plugga eller inte, och se hur det isåfall blir då jag har jobb till sista september.
Måste dock hitta annan lägenhet om jag ska bo kvar, vill inte betala 4600 kr i hyra. :S
• • • • •
Håller även på att ringa till Livsstilshälsan här i Kiruna, handlar om viktminskning, motivation och beteende, för jag behöver verkligen dra ner på colan och börja röra på mig, än hur jobbigt det nu låter :( Har även köpt tre Fast and the furious filmer. :D Och det är bara 8 dagar kvar tills jag fyller 20 =) Spännande värre!


Nej nu ska jag fortsätta tvätta =)
Puss och kram!


Nu äre dags igen! :)

Som ni ser så är jag inte så intresserad av att skriva här, men är väl bäst man försöker.
Jaa, jag har jobbat sen 7 juni i Kiruna på LTH AB, som hjullastarförare.
Har jobb till sista september, får bra lön och har trevliga arbetskamrater. OCH SJUUUUKT BRA LÖN!  :)
Har en bil här uppe oxå, för er som inte vet.  =)
Jag gillar den verklingen inte, men en bil äre iallafall, säger dom som vet =)
Hum.. Ja Igor och Henrik har bott hos mig sedan midsommar, och tro det eller ej, men henke är kvar här än, han fick jobb en månad extra, INGET ANNAT!  =)
Jag fyller 20 år snart oxå, 12 augusti, känns faktist lite skumt. Och dessutom jobbar jag veckan jag fyller år, så får partaja veckan efter då jag ska ner till övik! :) och Sofie fyller 26 år den 15e, så blir ett jävla party! :D
Dessutom fyller mamma den 7e, Mattias den 8e, mormor den 9e, och ja, jag den 12e.
Sen vet jag inte om det är så mycket mer.. :)
Saknar kontakten med dem i skolan, vi borde hitta på något! :)
Jaja, det var nog allt! PUSS!

RSS 2.0