Lördag 2:a oktober.

Hejsan hoppsan "alla" läsare, är nog inte så många.. De flesta har nog gett upp med tanke på att jag aldrig skriver här. :D Men jag var med Sandra på stan idag, och hon tog upp bloggandet, så det är väl bäst man försöker iallafall. =)
Ska jag vara helt ärlig så var jag med Sandra, Mattias och Christoffer på stan idag, Jag parkerade i det nya parkeringsgaraget vid badishuset, sedan gick jag Storgatan ner för att möta dessa små lurvar. Vi möttes vid Guldfynd, sedan gick vi upp till pressbyrån, för Sandra skulle köpa cancerpinnar =) Vi vandrade igenom Oskargallerian för att sedan gå över vägen till badhusparkeringen. Våran destination var nämligen UH, för att fika! ♥ :D
-
-
Sedan kom Sandra och jag underfun med att vi skulle.... ska vi säga åka och fika vid vattnet, för att inte säga för mycket till allmänheten :) Det var väldans trevligt iallafall, tills jag skjutsade hem henne till Huuusum. :) Åkte sedan hem till Gullisänget och åt Chicken nuggets,ris och curry ♥ har varit på Coop och pantat burkar för 120 kr. Och nu sitter jag väl här. rättså händelserik dag ändå, då man tänker efter =)
Jag hittade ingen bild på Sandra, men denna är rätt lik, så det får duga! :) Puss och godnatt!

RSS 2.0